026 – 202 29 41 contact@oraict.nl

Apple trainingen

Vergroot je kennis over het werken op een Apple Mac of iOS apparaat.

Apple MacOS training

Wanneer iemand nog niet eerder op een Apple computer heeft gewerkt kan de overstap in het begin gevolgen hebben op de productiviteit.

Met een MacOS training geeft je iemand meer vertrouwen en zekerheid. Daarnaast zal de productiviteit aanzienlijk vergroten.

Een training kan ingaan op de basis functionaliteiten of op meer inhoudelijke functies.

Apple iOS training

Veel bedrijven stappen over naar het werken op een iPad. Voor mensen die niet eerder met deze apparaten gewerkt hebben kan dit soms het eigen vertrouwen of ook de productiviteit afnemen. 

Voor deze mensen hebben wij een training ontwikkeld die meer vertrouwen geeft in het gebruik van deze apparaten. De training kan specifiek gemaakt worden met bedrijfsapplicaties of werkwijze.

Apple training op maat

De meeste training worden op maat gemaakt. We gebruiken dan onze basis set en breiden deze uit met bedrijfs afhankelijke wensen. Zo krijgen de cursisten alleen wat ze echt nodig hebben en gaan gebruiken.

In een gesprek leggen we vast wat noodzakelijk is en op basis hiervan zal een training ontstaan. Compleet met hand-outs en een certificaat als dit wenselijk is.

Klassikale Apple training

Een training kan op grote of kleine schaal, klassikaal gegeven worden. In groepen tot maximaal 25 personen. Al werken kleinere groepen in onze ervaring beter.

Individuele Apple training

Een individuele training kan handig zijn wanneer er een nieuwe medewerker is aangenomen of wanneer een medewerker meer kennis en ervaring moet opdoen. 

Maak een afspraak om je wensen te bespreken