026 – 202 29 41 contact@oraict.nl

Zakelijk webhosting met zorg samengesteld

Alles tot in de puntjes geregeld zodat u prettig zaken kunt doen.

B2B Webhosting

Met  onze B2B webhosting kunt u profiteren van scherpe tarieven om webhosting te leveren aan uw klanten.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om webhosting per pakket of per server af te nemen. Uw wensen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Heeft u speciale wensen voor uw website of sluit de standaard webhosting niet goed aan bij de prestaties van uw website of webwinkel, dan bieden wij u met webhosting op maat een passende oplossing.

Alleen betalen voor wat u verbruikt

Onze webhosting heeft veel voordelen. Zo betaalt u alleen voor wat u verbruikt. Hierdoor bent u flexibel en kunt u snel schakelen wanneer u een nieuwe klant heeft of een bestaande klant wilt wijzigen. 

Geen zorgen over updates en back-ups

Onze servers worden dagelijks gecontroleerd en voorzien van de laatste updates. Deze updates worden altijd vooraf door ons gecontroleerd op mogelijke fouten in een testomgeving.

Van al onze servers wordt iedere 4 uur een back-up gemaakt. Zo minimaliseren wij het verlies van gegevens, mocht er een storing optreden. In het portaal kunt u ook zelf back-ups laten maken.

Geen technische kennis nodig

Via een gebruiksvriendelijk portaal kunt u zelf paketten voor webhosting aanmaken, aanpassen of verwijderen. Ook als u weinig kennis heeft van deze technische zaken is dit gemakkelijk zelf te doen. Komt u er niet uit? Dan staan wij voor u klaar.

24/7 bewaking van onze servers

Onze servers worden 24 uur en 7 dagen per week bewaakt door een geavanceerd systeem dat tijdig problemen kan detecteren. Zo kunnen wij snel schakelen mocht er zich een probleem voordoen.

Voor onze klanten hebben wij een overzichtspagina waarin u inzicht krijgt in de beschikbaarheid van onze webdiensten.

Maak een afspraak om je wensen te bespreken