026 – 202 29 41 contact@oraict.nl

Werken in de cloud

Wat is werken in de cloud en wat zijn de mogelijkheden?

Microsoft Office 365

Met Office 365 kun je overal ter wereld werken op meerdere apparaten. Ook kun je realtime samenwerken met collega’s of klanten in hetzelfde document. Dit is mogelijk via een eigen gepersonaliseerd portaal.

Een licentie omvangt het werken in de cloud maar ook updates op de programmatuur.

 

Het werken met Oscar van ORA ICT was zeker een plezier. De migratie naar MS Exchange is vlekkeloos verlopen en Oscar heeft ons hierin geweldig geholpen. Omdat je toch wilt dat er niets fout gaat en je gewoon door kunt werken, hielp het erg dat Oscar goed communiceerde bij iedere stap en beschikbaar was voor vragen en hulp. Ik kan werken met ORA ICT zeker aanbevelen.

Marco Reijntjens

Directeur, Tenacity Europe

Google G-Suite

Alle vertrouwde Google producen in een eigen gepersonaliseerde omgeving. Realtime samenwerken in Google documenten met collega’s of klanten.

Google heeft een eigen “Office” gemaakt die gemakkelijk en zonder veel kennis te gebruiken is. De documenten zijn gemakkelijk om te zetten naar Microsoft standaarden of Adobe Acrobat PDF.

All-in prijs

Je betaalt één vast bedrag per maand/jaar voor cloud diensten. Zo krijg je geen aparte rekening voor bijvoorbeeld updates.

Privacy

Klantgegevens worden veilig opgeslagen binnen europa. Hiermee voldoe je aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

~

Veilig

Alle verbindingen die je met de cloud dienst maakt zijn automatisch versleuteld. Ook zo voldoe je aan de wet- en regelgeving.

Overal

Je hebt alleen een internet verbinding nodig. Hierna kun je overal ter wereld bij je gegevens.

Maak een afspraak om je wensen te bespreken