026 – 202 29 41 contact@oraict.nl

Apple hulp

Apple zit in ons DNA. We kunnen er niet omheen. Daarom delen wij onze kennis graag met geïnteresseerden. Om uw probleem met Apple OSx of iOS op te lossen, of om u wegwijs te maken met deze mooie en slimme apparaten.

Vraagbaak

Iemand die u kunt bellen wanneer u een vraag heeft over uw Apple computer. U loopt vast bij het gebruik van uw Apple computer of iOS apparaat. Wij kunnen u in de meeste gevallen direct te woord staan en verder helpen.

Apple problemen

Niets kan zo vervelend zijn als een trage of haperende computer. In de meeste gevallen kunnen we op afstand uw probleem verhelpen. Lukt het ons niet om het probleem op afstand te verhelpen, dan overleggen we met u en komen dan graag bij u langs om het probleem alsnog te verhelpen.

Internet / Wifi problemen

Uw wifi bereik is niet zoals u dit graag wilt. Op verschillende plekken in het huis is de WiFi dekking niet optimaal.

Via een telefonische inventarisatie nemen wij de problemen met u op en bieden u een geheel vrijblijvend advies aan. Als u hiermee akkoord bent komen wij bij u langs om de problemen te verhelpen.

Oscar van den Elshout

Apple specialist

Mijn eerste uitdaging was een oude Tulip XT computer uit 1988, waarna mijn interesse voor techniek en computers was gewekt.

Inmiddels werk ik al meer dan 15 jaar met Apple computers.

Mensen omschijven mij als: geduldig, professioneel en als iemand met kennis van zaken.

Apple hulp aan huis

Voor het oplossen van problemen met uw computer kunnen wij bij u thuis langskomen. Ook voor het geven van persoonlijke uitleg of een cursus komen we graag bij u thuis. Heeft u de voorkeur om liever telefonisch af te spreken, dan kan dit natuurlijk ook.

Apple hulp op afstand

Veel Apple computer- of iOS problemen kunnen op afstand opgelost worden. Dit wil zeggen dat wij er niet voor langs hoeven te komen. Tenzij u dit natuurlijk prettiger vindt. Ook in dit geval maken we graag een afspraak met u.

Zullen we een afspraak maken?

Voor meer informatie of om even kennis te maken kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.