026 – 202 29 41 contact@oraict.nl

Bekijk onze tarieven

De onderstaande tarieven zijn incl. btw en gaan pas in op het moment dat overeenstemming is bereikt over de dienst of service die wij aan u leveren. Wij kunnen u vooraf een indicatie geven van de kosten.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Hoe worden de voorrijkosten berekend?

Woont u in Arnhem, dan betaalt u geen voorrijkosten. Hierbuiten rekenen wij voorrijkosten. Deze berekenen wij alleen voor de enkele reis vanaf ons kantoor.

Kan ik een gemaakte afspraak nog annuleren?

Uiteraard. Tot 24 uur vooraf aan de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Indien u toch binnen 24 uur voor de afspraak annuleert, brengen wij het eerste half uur bij u in rekening. In bijzondere omstandigheden kunnen we altijd een uitzondering maken.

Wanneer start een sessie?

Onze tarieven gaan pas in op het moment dat overeenstemming is bereikt over de dienst of service die wij aan u leveren. Dit kan gaan over zowel telefonische hulp of hulp aan huis. Op voorhand kunnen wij vaak een indicatie geven van de kosten. Vraag hier naar tijdens het geprek.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, Wij werken niet met een strippenkaart of een abonnement. U bent vrij om onze diensten te gebruiken zolang als u dit wilt. Per verleende werkzaamheden ontvangt u van ons één factuur.

Wat als ik niet tevreden ben over de service?

Dat zou natuurlijk vervelend zijn. In dit geval gaan we samen met u op zoek naar een oplossing. Dit doen we altijd met inachtneming van onze Algemene voorwaarden.
Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

Wanneer moet ik betalen?

Wanneer wij u op afstand van dienst zijn ontvangt u na de sessie een digitale factuur die u binnen 7 dagen moet voldoen. Betalen kan via iDEAL of een bankoverschrijving. Wanneer wij bij u op locatie komen kunt u er voor kiezen om per PIN te betalen of achteraf via een factuur.

Hulp op afstand

Via hulp op afstand kunnen wij u telefonisch helpen terwijl u met ons mee kijkt.

Betalen

Betalen kan bij ons via PIN, iDEAL of een bank overschrijving.

Bent u er klaar voor?

Neem contact met ons op en we gaan voor u aan de slag!